EnglishFrenchGermanItalianLatvianLithuanianPortugueseRussianSpanish
Avdelinger: Kristiansand Ringerike Webrapport Kristiansand Webrapport Ringerike

Om Høyde Teknikk

 

Høyde Teknikk ble etablert i 1987. Vi spesialiserer oss på utleie av et bredt utvalg lifter, teleskoptruck og annet utstyr. Utstyret vårt er brukervennlig og svært moderne. Firmaet er sertifisert for årskontroll av lifter. Vi er medlem i bransjeorganisasjonen PLF (Personløfterforeningen, www.plfnorge.no), som fokuserer på sikkerhet og ulykkesforebygging.

Høyde Teknikk er registrert i StartBank (ID: 133965). Høyde Teknikk har ca. 150 lifter og teleskoptruck’er, i tillegg til annet utstyr som letthus, gaffeltrucker, rullestillas, aggregater m.m. Vi stiller gjerne opp på byggeplassen for å gi anbefaling til hvilke typer maskiner dere trenger til hver jobb. Vi avholder også jevnlig personløfter kurs i våre egne lokaler.

I 2015 ble det startet en ny avdeling på Ringerike. Vi er veldig stolt av vår nye avdeling på Ringerike. Den gir oss enda mer fleksibilitet og er en ytterligere bekreftelse på at ve er en foretrukket kvalitetsleverandør av både utstyr og kompetanse.

Samarbeidspartnere

Høyde Teknikk A/S har noen veldig flinke samarbeidspartnere, som hjelper oss til å tilby den beste service til våres kunder.
Dette gjør vi for å kunne serve våre kunder rundt om i Norge, og for å  kunne tilby tjenester vi ellers ikke leverer.

Vår samarbeidspartner på stillas er Mandal Stillasutleie, et velrennomert firma som blant annet har mye erfaring fra Nordsjøen. Når det gjelder utleie av lift i Mandalsregionen – ta kontakt med vår agent Paul J. Loland, tlf. 998 99 796.