EnglishFrenchGermanItalianLatvianLithuanianPortugueseRussianSpanish
Avdelinger: Sør-/vestlandet Østlandet Webrapport Sør-/vestlandet Webrapport Østlandet

Om Høyde Teknikk

 

Høyde Teknikk ble etablert i 1987 og driver i dag omfattende utleievirksomhet på Sørlandet, Vestlandet og Østlandet. Vi er spesialister på utleie av lifter, teleskoptrucker og teknisk utstyr som våre kunder har behov for i korte eller lengre perioder. Vår utstyrspark er moderne og brukervennlig, og siste nytt er en revolusjonerende borerigg med svært høy kapasitet. HøydeTeknikk er også sertifisert for årskontroll av lifter og medlem i bransjeorganisasjonen PLF (Personløfterforeningen, www.plfnorge.no). Vårt fremste fokus er driftssikkerhet, personsikkerhet og ulykkesforebygging.

HøydeTeknikk har ca. 150 lifter og teleskoptrucker i tillegg til annet utstyr som letthus, gaffeltrucker, rullestillas, aggregater m.m. På forespørsel stiller vi gjerne opp på byggeplassen for å gi anbefaling til hvilke typer maskiner våre kunder trenger til en hver type jobb. Vi avholder også jevnlig personløfter kurs i egne lokaler.

Høyde Teknikk er registrert i StartBank (ID: 133965).

Samarbeidspartnere

Høyde Teknikk A/S har noen veldig flinke samarbeidspartnere, som hjelper oss til å tilby den beste service til våres kunder.
Dette gjør vi for å kunne serve våre kunder rundt om i Norge, og for å  kunne tilby tjenester vi ellers ikke leverer.

Vår samarbeidspartner på stillas er Mandal Stillasutleie, et velrennomert firma som blant annet har mye erfaring fra Nordsjøen. Når det gjelder utleie av lift i Mandalsregionen – ta kontakt med vår agent Paul J. Loland, tlf. 998 99 796.